Om os

Isefjordskunstnerne blev stiftet den 28. august 2014.  Vi er en kunstnersammenslutning for autodidakte og professionelle kunstnere inden for alle kunstarter: maleri, tekstilkunst, skulptur, keramik, fotokunst m.m.

Formålet med sammenslutningen er at skabe et socialt fælleskab omkring kunsten via fælles maledage, inspiration udefra fra eksterne kunstnere, gennem foredrag, galleri- og værkstedsbesøg, kurser og fælles udstillinger – alt sammen med kunsten i fokus. Dette og meget mere vil være muligt i Isefjordskunstnerne. Det er kun medlemmernes fantasi, der sætter begrænsningerne for hvilke aktiviteter, der skal kunne lade sig gøre inden for Isefjordskunstnernes ramme, når det drejer sig om fællesskab omkring kunst.

Medlemmerne vil have mulighed for at komme med input til bestyrelsen om, hvad de ønsker skal sættes på dagsordenen samtidig med, at det måske kan medvirke til, at der er nogen, der ønsker at være aktive bestyrelsesmedlemmer på lidt længere sigt.

Isefjordskunstnerne vil gerne være nytænkende og synlige i offentligheden – både gennem aktiviteter og via de sociale medier.

Bestyrelsen

Formand Annette Nielsen, tlf. 27 14 75 14, e-mail: an14on@gmail.com

Næstformand Heidi Andersen, tlf. 22 84 70 95, e-mail: olep.heidia@gmail.com

Kasserer Karen Sylvest, tlf. 26 99 56 22, e-mail: info@karensylvest.dk

 

 

Posten som sekretær deles mellem bestyrelsens medlemmer.

Bankkonto

Registreringsnummer: 9570

Kontonummer: 13188483

CVR nummer

35987789

Læs mere om dine muligheder for medlemsskab eller hvad der rør sig i foreningen.